Kandidaten

U weet wat u kunt. U weet vaak ook wat u wilt. Daarom wilt u geen tijd en energie verspillen aan posities en bedrijven die niet helemaal bij u passen. Wij geven u groot gelijk. Daarom is onze werkwijze gericht op persoonlijke aandacht. Net dat beetje meer aandacht en inzet van ons maakt dat wij samen de juiste positie vinden die aansluit bij uw wensen en ambities. Daarbij houden wij altijd rekening met de fase waarin u zich bevindt in uw eigen Employee Life Cycle.

Onze kracht zit in ons ‘one-stop-shopping concept’. Mocht u op zoek zijn naar een vaste functie, liever gedetacheerd worden of op interimbasis als zelfstandige aan de slag willen, bij ons kunt u gedurende uw gehele werkzame leven terecht. Knowledge Solution wil en kan u tijdens de verschillende fases in uw carrière van dienst zijn.

Door het opdoen van werkervaring ontdekt u welke functie, branche vakgebied of u voor langere periode wilt vervolgen in uw carrière. Er kan een moment aanbreken dat u uw kennis en ervaring op specifieke projecten wilt inzetten als Interim Professional en daarbij de rol kiest van Zelfstandig Ondernemer.

Als Interim Professional bent u specialist. Tijdens een opdracht bent u zeer intensief betrokken en wordt er veel beslag gelegd op uw kennis, ervaring en tijd. Als ondernemer moet u daarnaast ook alles zelf regelen; zoals de boekhouding, verzekeringen, (belasting)aangiftes maar ook acquisitie. Allerlei zaken die u misschien liever uitbesteedt.


Kijk ook eens bij: