Executive Search

Knowledge Solution werft en selecteert specialisten voor het bedrijfsleven en non-profitorganisaties. Na een nauwkeurige inventarisatie van uw zakelijke en persoonlijke wensen brengt Knowledge Solution u in contact met de juiste professional. Vanaf de zoekopdracht tot en met de daadwerkelijke indiensttreding verloopt de procedure als volgt:

  • Kennismaking met Knowledge Solution op basis van een persoonlijk gesprek dat uitmondt in een zoekopdracht. Samen met Knowledge Solution schetst u het profiel van de ideale professional.
  • Knowledge Solution selecteert personen die qua kennis, ervaring en interesses geschikt zijn, en presenteert één of meerdere geschikte kandidaten aan de hand van resumés.
  • U maakt kennis met de kandidaat.
  • U neemt een beslissing en er wordt een overeenkomst gesloten.
  • Persoonlijke begeleiding en tussentijdse evaluaties met u, de nieuwe medewerker en Knowledge Solution.

 

Personal Consultant

Bij Knowledge Solution weet u waar u aan toe bent. Afhankelijk van uw opdracht krijgt u een eigen Consultant toegewezen, die u tijdens maar ook na de procedure ondersteunt. Bij deze Senior Consultant kunt u met al uw vragen, wensen en opmerkingen terecht.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met één van onze Consultants of plaats direct een vrijblijvende zoekopdracht.

contact