Business Partners

Knowledge Solution is al meer dan negentien jaar een betrouwbare partner op het gebied van werving, selectie en detachering. Knowledge Solution kan met haar kennis van de arbeidsmarkt én kennis van bedrijven zorgen voor de perfecte match.

Zoek je een baan? Dan is Knowledge Solution een uitstekende ingang. Of je nu wel of niet weet wat je zoekt, de recruiters van Knowledge Solution kunnen je verder helpen.

Knowledge Solution staat voor een persoonlijke aanpak. Voor verschillende opdrachtgevers zijn verschillende recruiters actief. De medewerkers van Knowledge Solution kennen het bedrijf waarvoor zij nieuwe medewerkers zoeken als geen ander. Én ze kennen de kandidaten. Dat zorgt ervoor dat vrijwel iedere match een goede match is. Mocht het vanuit de opdrachtgever of de kandidaat toch minder goed bevallen, dan is er voor de kandidaat ‘dicht bij huis’ altijd wel een andere job te vinden.

 

De juiste kandidaat

Opdrachtgevers werken graag met Knowledge Solution samen. Met wervingsacties, radiocommercials en een groot eigen netwerk weten de Consultants de mensen te vinden die in de huidige arbeidsmarkt schaars zijn. “We kijken daarom niet alleen goed naar het specialisme en de persoonlijkheid, maar ook naar de klant waar de medewerker gedetacheerd wordt. Daar zoeken we vervolgens de juiste kandidaat bij”, zegt Frans Jager, directeur van de Knowledge Group.

 

Payrolling

Onze opdrachten én de klanten zijn heel verschillend. Kies je voor detachering, dan ben je gegarandeerd van een baan vol afwisseling. Wil je liever lange tijd bij één organisatie werken? Ook dat kan geregeld worden.

Misschien ken je het begrip payrolling. Dat houdt in dat je bij bedrijf X werkt, maar je salaris ontvangt – en dus feitelijk in dienst bent – van een detacheringsbedrijf zoals Knowledge Solution. Voor bedrijven is dit een efficiënte manier om de flexibiliteit in hun personeelsbestand te houden. Maar voor jou heeft het ook duidelijk voordelen. Je arbeidsvoorwaarden zijn beter en het werk is afwisselender. Bovendien is je rechtspositie uitstekend geregeld bij het payrolling-bedrijf.

 

Opleiding

Starten in bijvoorbeeld de ICT branche is aantrekkelijker dan ooit. De opleidingsmogelijkheden zijn uitstekend. “We zoeken nu bijvoorbeeld een aantal beginnende servicedeskmedewerkers”, vertelt Jager. “Daar hoort een heel leertraject bij. Zo’n baan is een uitstekende start, de servicedesk is echt de kweekvijver van de ICT.” In zo’n baan krijg je in korte tijd een breed beeld van de ICT en je leert waar je interesses liggen.

Vind je het klantcontact leuk of hou je juist meer van de ‘harde’ techniek, bijvoorbeeld programmeren? Als je dat weet kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar systeembeheer of teamleider op de servicedesk. Door de prima arbeidsvoorwaarden en loopbaanmogelijkheden, blijven veel ICT’ers langere tijd voor Knowledge Solution werken.

 

Voor ondernemende ICT’ers

Knowledge Solution werkt voor een groot aantal toonaangevende bedrijven. IMD (per 01-11-2009 HP-CDS) is één van de klanten waarvoor Knowledge Solution al 10 jaar de werving en selectie doet.

De medewerkers die Knowledge Solution voor hen zoekt zijn vooral ICT-ers zoals Helpdeskmedewerkers, Field-service engineers, Citrix-specialisten en Microsoft-specialisten. Met zo’n 320 medewerkers zorgt IMD voor onder meer installatie, onderhoud, projectmanagement en beheer van ICT. De klanten lopen uiteen en hebben allemaal hun eigen cultuur en specifieke wensen. ICT’ers die ambitieus zijn, opleidingen willen volgen en een ondernemende mentaliteit hebben, zijn er uitstekend op hun plek.

Frans Jager (l), directeur Knowledge Group, en Ron Hartman (r), commercieel directeur IMD, ondertekenen de overeenkomst voor het zoeken van nieuwe medewerkers voor IMD.

Kennismaken?

ICT’ers die houden van zelfstandigheid en een open cultuur, en graag zouden werken voor snelgroeiende ICT-bedrijven, moeten zeker bij Knowledge Solution komen solliciteren!

Bel voor het maken van een afspraak naar : 035 – 625 4290