Projecten

Wij zijn uw partner in business en verwerven  voor u een passende werkomgeving gedurende uw volledige Employee Life Cycle. Knowledge Solution is een modern, kwalitatief en integer personeels-dienstverlener op het gebied van Executive Search, Werving & Selectie, Interim Management en Detachering.

Voor ambitieuze specialisten is Knowledge Solution een uiterst aantrekkelijke werkgever. Dat blijkt wel uit de mooie projecten en de omvangrijke trainingsmogelijkheden waarvan medewerkers regelmatig gebruik maken. Niet voor niets werkt een groot aantal specialisten al jarenlang voor Knowledge Solution. In de afgelopen 21 jaar hebben wij een divers en indrukwekkend portfolio opgebouwd van bedrijven waar wij zeer trots op zijn.

Onze opdrachtgevers bevinden zich in heel Nederland en variëren van middelgroot tot zeer groot en van zowel nationaal tot internationaal. Vanuit dit netwerk hebben wij uitdagende opdrachten vervuld in het bedrijfsleven, binnen de overheid en in de non-profit sector. En met intelligente doeners, topmensen die beschikken over doorleefde ervaring, binnen diverse disciplines die het lef hebben om de volledige opdracht of projectverantwoordelijkheid te nemen.


Kijk ook eens bij: