Executive Search

Knowledge Solution werft en selecteert specialisten voor het bedrijfsleven, de overheid en non-profitorganisaties. Op basis van uw eisen, wensen, kennis, ervaring en persoonlijkheid biedt Knowledge Solution u een inspirerend vervolg van uw carrière.

Goede contacten met een groot netwerk van opdrachtgevers staan garant voor afwisselende projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers in diverse branches.

Succesvolle bemiddeling

Voordat Knowledge Solution op zoek gaat naar een passende baan wordt samen met u geïnventariseerd wat u van uw nieuwe werkgever verwacht en wat uw ambities zijn. In de voorstellen die Knowledge Solution u vervolgens doet, zult u uw wensen en eisen duidelijk herkennen. Tijdens de selectieprocedure gaat Knowledge Solution persoonlijk, voortvarend en uiterst discreet te werk. We zoeken de baan die bij u past, en begeleiden het selectieproces tot aan een succesvolle bemiddeling.

Personal Consultant

Bij Knowledge Solution weet u waar u aan toe bent. Afhankelijk van uw functie krijgt u een eigen Consultant toegewezen, die u tijdens maar ook na de procedure ondersteunt en begeleidt. Bij deze Senior Consultant kunt u met al uw vragen, wensen en opmerkingen terecht.

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met één van onze Consultants of verstuur direct uw cv.

contact