Profiel

Als personeelsdienstverlener heeft Knowledge Solution een naam hoog te houden. Al jaren klopt een breed scala grote en middelgrote opdrachtgevers bij ons aan voor tijdelijke en/of vaste ondersteuning van hun team, en al evenveel jaren met succes.

Het fundament van dat succes is gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Hun kennis wordt door middel van trainingen up-to-date gehouden.

Logistics

Logistiek is voor een groot gedeelte gericht op ‘procesverbetering’. De focus bij bedrijven komt steeds meer te liggen op kleinere voorraden, kortere doorlooptijden, etc. Het maakt niet uit of dit nu gaat om Productie, Transport, fysieke Distributie of een uitwisseling van digitale gegevens. Daarom komt u via Knowledge Solution niet alleen terecht bij Productiebedrijven, maar bijvoorbeeld ook bij zakelijke dienstverleners of (inter)nationale Transporteurs.

Onze opdrachtgevers hebben met elkaar gemeen dat ze graag voorop lopen in logistieke oplossingen en daardoor interessante uitdagingen te bieden hebben aan onze kandidaten.

Human Resources

U kent vast het gezegde: `Ik wens je veel en goed personeel toe´. Goede werknemers zijn het belangrijkste kapitaal voor organisaties. Zij verdienen dan ook goede en professionele aandacht.

Vanuit onze expertise op het gebied van Human Resources in de breedste zin van het woord, bemiddelen wij vaste- en interim HR Professionals op diverse kennisgebieden naar een uitdagende vervolgstap in hun carrière. Onze professionals zijn inzetbaar op strategisch-, tactisch- en operationeel niveau. Daarnaast ook op intensieve projecten als verzuimmanagement, reorganisatie en verandermanagement. Denkt u ook aan veelomvattende opdrachten als interne processen in kaart brengen, functieprofielen opstellen en werving en selectie van (nieuwe) medewerkers.

Knowledge Solution BV heeft niet alleen alle kennis en kunde maar ook veel ervaring in huis om aan iedere HRM uitdaging een slagvaardige invulling te geven.

Onze HR Consultants gaan doelgericht op zoek naar de best passende match tussen kandidaat en opdrachtgever. Hierbij kijken wij niet alleen naar de harde criteria maar zeker ook naar de soft criteria, oftewel The Human match! Onze advisering begint al in het voortraject en zet zich ook door als het gaat om arbeidsvoorwaarden. De contacten die wij onderhouden stoppen niet na een geslaagde bemiddeling.

ICT

Voor een optimale prestatie in uw vakgebied wilt u zich volledig kunnen concentreren op uw specifieke opdracht. Knowledge Solution bv zorgt voor een goed arbeidsvoorwaardenpakket en begeleidt u gedurende de gehele periode. Wij zorgen ervoor dat u uw ambities binnen de ICT branche kunt realiseren.

Onze Consultants begeleiden u niet alleen naar een passende baan, maar staan u ook daarna met raad en daad terzijde. Loopbaanplanning en -advies, opleiding en certificering, het behoort allemaal tot onze dienstverlening. Wij komen graag met u in contact!

Finance

Het is duidelijk te merken dat financiële professionals steeds meer verantwoordelijkheid krijgen. Nieuwe wet- en regelgeving, zoals IFRS (SME), Sox en Basel II, dwingen tot grotere transparantie en gestroomlijnde processen. Tegelijkertijd klinkt de roep om nieuwe budgeteringsvormen, XBRL, Six Sigma…

Dit alles vraagt om professionals die het vak en de ontwikkelingen daarbinnen op de voet volgen. Knowledge Solution bv heeft zich toegelegd op uw Employee Life Cycle en wil graag goede kandidaten aan zich binden. Om hen continue te blijven boeien bieden wij u uitdagingen op verschillend niveau. U kunt zelf kiezen en bespreekbaar maken waar uw persoonlijke voorkeur naar uitgaat.

Kennismaken?

Maak als opdrachtgever of kandidaat vrijblijvend kennis met Knowledge Solution en onze werkwijze. Na een kort, verhelderend gesprek weet u precies wat u kunt verwachten.